четвер, 21 серпня 2008 15:09

Ключковський: Заяви Бута і Рибакова не впливають на коаліцію

Заяви нардепів Бута та Рибакова про вихід із коаліції є нікчемними. Про це виступаючи в КСУ заявив представник ВР у КСУ Юрій Ключковський.

"Це їх чисто політичні заяви, за межами повноважень нардепів. Вони є такі, що не мають юридичних наслідків, тобто є нікчемними", - сказав він.

Він пояснив, що говорити про припинення існування коаліції, можна лише за умови, коли одна із фракцій, яка входить до коаліції ухвале рішення про вихід і внаслідок цього в коаліції депутатських фракцій залишиться менше ніж 226 нардепів. Він переконаний, що говорити про відсутність коаліції, за умови виходу з коаліції нардепів, немає жодного сенсу, оскільки законодавство не передбачає процедуру індивідуального виходу депутатів з коаліції.

Ключковський переконаний, що заяви депутатів про вихід з коаліції є протиправним кроком.

На його думку, суб"єктом створення коаліції є депутатські фракції. Нардеп не має права виходити із коаліції, бо не є суб"єктом її створення, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ключковський: Заяви Бута і Рибакова не впливають на коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути