Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 14:57

Кличко продовжує працювати на об'єднання демсил "з принципу"

Кличко продовжує працювати на об'єднання демсил "з принципу"

Об'єднання демократичних сил навколо найсильніших кандидатів на виборах було б логічним кроком і з точки зору інтересів самих політиків, і з точки зору очікувань суспільства. Таку думку висловив Президент Української академії політичних наук Микола Михальченко, коментуючи озвучену лідером УДАРу Віталієм Кличком інформацію про переговори з потенційними кандидатами на посаду мера Києва щодо зняття їхніх кандидатур.

"Я взагалі вважаю, що багато проблем України через те, що політики не можуть домовитися, коли це необхідно. Свого часу опозиція не могла серйозно протистояти Партії регіонів саме через роз'єднаність. І перемога Майдану стала можливою багато в чому завдяки тому, що опозиція згуртувалася. Але ось Юлія Володимирівна прийняла рішення скласти конкуренцію найбільш рейтинговому кандидату Порошенку, і демократичні сили знову ризикують наступити на ті самі граблі", – сказав Микола Михальченко.

"Щодо переговорів Кличка стосовно виборів мера Києва, то я думаю, для Віталія це скоріше справа принципу. Ми всі розуміємо, що на виборах він переможе (з переговорами або без), тому що він десять років працює на цю перемогу і кияни останніми роками іншого мера, крім Кличка, не бачать. Але Кличко принципово не пішов на президентські вибори і підтримав Порошенка. Тому що завжди говорив про єдність демсил і про єдиного сильного кандидата. Тепер він принципово намагається об'єднати демократичні сили в Києві", – зазначив політолог.

"Ще раз повторюю: тут не важливо, скільки додатково голосів отримає Кличко від цих переговорів. Тому що ця додаткова кількість голосів для нього не суттєва. Тут важливий принцип – якщо ми хочемо одне й те саме, якщо ми готові це робити, давайте робити разом. Роботи всім вистачить", – сказав Микола Михальченко, додавши, що "це в сьогоднішніх умовах дуже актуальна і затребувана людьми позиція".

Зараз ви читаєте новину «Кличко продовжує працювати на об'єднання демсил "з принципу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути