четвер, 24 квітня 2008 17:39

Кличко представив свою передвиборну команду

Кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко сьогодні представив свою команду і Стратегію розвитку Києва "Обличчям до киян".

Як повідомили у прес-службі Блоку Кличка, пріоритетом у діяльності своєї команди після виборів Кличко назвав проведення системних реформи у місті та покращення життя киян.

За його словами, Київ і досі не має стратегії розвитку, тому в Блоці Кличка була розроблена програма розвитку столиці на 20 років, яка передбачає вирішення основних проблем міста.

"У нас катастрофічні проблеми з заторами, з інженерними комунікаціями та з якістю житлово-комунальних послуг. По кожній з подібних проблем ми маємо рішення, ми пропонуємо конкретні механізми виведення міста з системної кризи", - сказав Кличко.

Він переконаний, що реалізація програми "Обличчям до киян" дозволить Києву наблизитись до таких міст як Прага чи Копенгаген.

Кандидат у мери зазначив, що до своєї команди він запрошував людей за двома основними принципами: високі моральні якості та професіоналізм. "Вони несуть відповідальність перед кожним киянином і переді мною", - наголосив Кличко.

Він, зокрема, зазначив, що Дмитро Андрієвський у його команді відповідатиме за бюджетну та інвестиційну політику, Наталія Новак – за реалізацію соціальної та гуманітарної політики у місті, Анатолій Коваленко – за екологічну безпеку киян та посилення ролі громад міста, Іван Плачков – за питання енергетичної політики та ключові питання життєдіяльності столиці.

Довіреними особами Кличка стали фінансист Ігор Юшко, колишній керівник Національного центрального бюро Інтерполу, народний депутат Кирило Куликов і відомий філософ, академік Мирослав Попович, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кличко представив свою передвиборну команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути