середа, 16 жовтня 2013 12:33

Київрада хоче прийняти кілька скандальних рішень - "ударівець"

Київрада хоче прийняти кілька скандальних рішень - "ударівець"
Олексій Давиденко попередив про наміри Київради. Фото: ipress.ua

Провладні депутати Київради на наступній сесії 23 жовтня збираються прийняти кілька скандальних рішень, які на попередніх сесіях не набрали достатньої кількості голосів. Усі будуть внесені з голосу.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив депутат Київради від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.

"Є побоювання, що можуть внести кілька питань скандальних забудов. Перша - на вулиці Тімірязівській, біля Ботсаду імені Гришка, на території школи. Два місяці тому вони намагались вже голосувати за це питання, але тоді не зібрали достатньої кількості голосів. Тому хочуть ще раз це питання вносити. Також просунуть питання прокладання дороги через сквер на вулиці Гоголівській, в центрі міста. Окрім цього намагатимуться внести з голосу питання забудови зеленої зони історико-культурного ореолу арки "Дружби народів". Там хочуть зробити офісний центр. Можуть прийняти рішення по будівництву на Парковій дорозі - там, де вертолітний майданчик Януковича. Цих питань немає в порядку денному, але їх можуть внести "з голосу". Їх вже розглядала земельна комісія", - сказав Давиденко.

За його словами, що порядок денний наступної сесії складатиметься з близько 150 земельних питань, 50 питань власності, 20 питань загальних питань, які стосуються бюджету та питань соціально-економічного розвитку.

Депутат зауважив, що земельні питання, питання оренди та власності необхідно приймати, аби наповнювати бюджет міста. Але для цього потрібно в легітимний спосіб обрати новий склад Київради, щоб усі рішення були легітимними.

"За кожним земельним питанням стоять люди. І соціальні питання теж треба приймати. Їх накопичилось дуже багато. Біда в тому, що все це розбавляють скандальними питаннями. Але найголовніше, що рішення приймають депутати, які не мають на те повноважень. Ця Київрада нелегітимна, і зі зміною влади стовідсотково всі спірні питання визнають нелегітимними. Тоді ці бізнесмени постраждають вдвічі", - додав Давиденко.

Зараз ви читаєте новину «Київрада хоче прийняти кілька скандальних рішень - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути