Ексклюзиви
субота, 08 лютого 2014 18:21

Кияни вимагають від влади призначити вибори мера на 13 квітня

Кияни вимагають від влади призначити вибори мера на 13 квітня
Фото: news.bigmir.net

Сьогодні, 8 лютого, в колонній залі Київської ради відбулися загальні збори жителів міста, які прийняли резолюцію. У ній вимагають від влади призначити вибори міського голови та Київради на 13 квітня 2014 року.

Також у резолюції містяться вимоги скасувати всі обмеження на проведення мирних зібрань громадян у Києві та відмовитися від практики перешкоджання мирним зібранням шляхом необґрунтованих судових позовів.

Кияни також виступають за припинення руйнування історичного вигляду Києва, запобігання будівництву зі знесенням скверів, парків, зелених насаджень, дитячих майданчиків, стадіонів та інших об'єктів, важливих для територіальної громади.

Загальні збори киян доручили народним депутатам домагатися ухвалення законів про призначення місцевих виборів у Києві, а також документів, що забезпечують належне фінансове забезпечення столиці. У зборах взяли участь близько 200 осіб. Зібрання відбулося без інцидентів.

Зараз ви читаєте новину «Кияни вимагають від влади призначити вибори мера на 13 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути