Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 12:04

Кириленку не терпиться зняти з депутатів недоторканість

Фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" виступає за розгляд парламентом на сесійному засіданні 20 березня питання про повернення до включення до порядку денного законопроектів, які обмежують депутатську недоторканність. Про це заявив голова фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба блоку.

"Ми наполягаємо на тому, щоб у четвер… із самого ранку почалося обговорення цього питання й результативне голосування щодо нього", - сказав він.

За словами Кириленка, відповідний законопроект після свого ухвалення повинен бути направлений до Конституційного суду для надання висновку. При цьому, наголосив голова фракції НУ-НС, коаліція погоджується на те, аби розглядався не тільки її законопроект щодо скасування депутатської недоторканності, а й законопроект фракцій меншості.

"Оскільки коаліція першим зобов"язанням має скасування депутатської недоторканності, то воно повинно бути розглянуто", - сказав він, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кириленку не терпиться зняти з депутатів недоторканість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути