понеділок, 14 квітня 2014 22:38

Кириленко вважає, що українцям треба роздати зброю

Кириленко вважає, що українцям треба роздати зброю
В'ячеслав Кириленко Фото: segodnya.ua

Українцям на сході варто роздати зброю. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив нардеп від "Батьківщини" В'ячеслав Кириленко, говорячи про шляхи вирішення ситуації в Україні.

"Я знаю одне, що треба вводити надзвичайний стан, а може - і військовий. Оголошувати загальну мобілізацію, в межах закону роздавати людям зброю — правда, тим, що адекватні, мають відповідні довідки, навички, а бажано і дозволи на володіння зброєю. А там, де ми не можемо забезпечити це в необхідній кількості, треба або спеціальний закон ухвалювати, або зміни до закону, або закон тимчасовий, який буде діяти до розв'язання конфлікту", - сказав він.

Лише тоді, за його словами, з'явиться шанс переломати ситуацію в країні.

"У такий спосіб, коли всі почнуть займатися однією справою, у нас є шанс переломити хід ситуації, яка безумовно працює зараз проти нас, проти України", - додав Кириленко.

Нагадаємо, на минулих вихідних на сході озброєні сепаратисти захоплювали відділки міліції та інші адмінбудівлі. Зокрема, були захоплені ГУМВС у м. Горлівка, також міський відділ міліції у Слов'янську, міська рада Макіївки.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко вважає, що українцям треба роздати зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути