середа, 23 лютого 2011 20:41

Кириленко вимагає від прокуратури не тиснути на опозицію

Кириленко вимагає від прокуратури не тиснути на опозицію

Припинити тиск на опозиційних політиків вимагає від правоохоронних органів голова партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко, але на позитивну реакцію парламентарій не сподівається.

Як повідомила прес-служба цієї політсили, на думку Кириленка, сьогоднішній виклик до прокуратури на допит Андрія Парубія у зв'язку з подіями у Верховній Раді 27 квітня 2010 року свідчить, що в Україні сьогодні продовжуються переслідування за політичними переконаннями.

"Представники прокуратури мають дати відповідь на запитання: чому на допити не викликають представників Партії регіонів, які напали на депутатів групи "За Україну!", що перебували на своїх робочих місцях у сесійній залі?" - наголосив нардеп.

"Ми цих відповідей не почуємо, тому що прокуратура й міліція в Україні перетворилися на репресивні органи, які займаються тиском на опозиційних політиків та громадських діячів", - наголосив лідер партії "За Україну!".

Слід зазначити, 28 грудня минулого року на допит до слідчого управління прокуратури міста Києва викликали й В'ячеслава Кириленка.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко вимагає від прокуратури не тиснути на опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути