Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 11:16

Кириленко нічого не знає про згоду Литвина на демкоаліцію

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" не отримував жодних пропозицій про створення нової коаліції. Про це сьогодні журналістам заявив голова фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

"Щойно припинила своє існування коаліція Блок Тимошенко – "Наша Україна". Інших пропозицій від Блоку Тимошенко у нас немає. Жодних пропозицій з боку будь-якої фракції станом на сьогодні "Наша Україна" не отримувала", - сказав він.

Кириленко також підкреслив, що БЮТ "не зробив нічого для свого повернення до коаліції".

"Тому очевидно, що завтра оголошення про розвал коаліції може бути. А якою буде нова коаліція, я не знаю. Я можу сказати точно, що коаліції НУ-НС – Партія регіонів не буде… В усякому випадку, після того як буде зроблено оголошення, я думаю, що дорога для створення коаліції Блок Тимошенко – Партія регіонів, точніше, для її остаточного юридичного оформлення, буде відкрита", - сказав В.Кириленко.

Раніше сьогодні Володимир Литвин заявив про проведення 13-14 вересня консультацій про входження Блоку Литвина до коаліції БЮТ і НУ-НС.

РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Кириленко нічого не знає про згоду Литвина на демкоаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути