Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 15:32

Кириленко нагадав, що термін для створення коаліції закінчився

Кириленко нагадав, що термін для створення коаліції закінчився

Термін, відведений на створення нової коаліції, вже сплив. Про це журналістам заявив сьогодні голова фракції "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко, пише РБК-Україна.

За його словами, в Конституції чітко зазначено, що Президент має право розпустити парламент у разі, якщо коаліція не буде створена у відведений термін. "В Конституції є запис про те, що Президент дістає право, а не отримує обов"язок. Тому тоді, коли Президент вирішить скористатися цим правом, буде відповідне рішення", - сказав голова фракції НУ-НС.

Водночас Кириленко підкреслив, що готовий продовжувати консультації щодо створення нової коаліції з БЮТ. За його словами, НУ-НС і БЮТ ще не дійшли згоди щодо скасування закону про референдум, а також щодо спільної постанови щодо Грузії.

"Проте я готовий зустрічатися ще скільки завгодно разів. У нас є офіційна група переговірників, і всі ці люди мають повноваження брати участь у переговорах", - сказав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко нагадав, що термін для створення коаліції закінчився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути