Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2008 14:15

Кириленко каже, що Янукович і Тимошенко змовилися проти НУ-НС

Депутат від НУНС В"ячеслав Кириленко не бачить підстав для відкликання своєю політичною силою міністрів, що були обрані за квотою партії "Народний Союз – Наша Україна".Про це він сказав журналістам у п"ятницю, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми не маємо ніяких основ найбільш професійного в уряді людини змінювати на когось для того, щоб догодити політичній кон"юнктурі", – сказав він.

Кириленко зазначив, що достатньо очікуваними виглядають спільні вимоги фракцій Партії регіонів і блоку Юлії Тимошенко відправити у відставку окремих міністрів від НУНС.

"Це політична розправа, при цьому розправа, що скоординована між двома найбільшими фракціями в парламенті – блоком Тимошенко і Партією регіонів", – зазначив він.

Депутат вважає, що звільнення міністрів освіти і науки Івана Вакарчука і культури Василя Вовкуна не можна допустити.

Він підкреслив, що Вакарчук – єдиний міністр, якому вдалося завершити реформу у своїй галузі і ввести в роботу незалежні тестування при вступі до ВУЗів.

Як повідомлялося, фракція Партії регіонів виступає за звільнення Івана Вакарчука і Василя Вовкуна з посад міністрів науки й освіти і культури відповідно.

Раніше спікер Володимир Литвин закликав депутатів від НСНУ підтримати проект державного бюджету на 2009 рік або відкликати з уряду міністрів, обраних за квотою партії.
Зараз ви читаєте новину «Кириленко каже, що Янукович і Тимошенко змовилися проти НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути