понеділок, 15 вересня 2008 13:48

Кириленко: БЮТ не веде переговорів про створення нової коаліції

Блок Юлії Тимошенко не веде переговорів про створення нової коаліції.

Про це лідер фракції БЮТ Іван Кириленко сказав в інтерв"ю журналістам.

За його словами, на сьогодні фракція БЮТ "в переговорному процесі не перебуває".

Він підкреслив, що переговори розпочнуться в тому випадку, коли в парламенті буде оголошено про припинення діяльності нинішньої коаліції.

Кириленко наголосив, що на сьогодні є багато побажань, які висловлюють окремі депутати фракції, і одним з таких бажань є створення коаліції у складі БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина. За його словами, "це цілком можливий варіант, як один із варіантів".

Кириленко додав, що на сьогодні всі 5 фракцій парламенту "мають однакові стартові можливості". За його словами, нині кожен "голос на вагу з золотом", "кожна фракція має сьогодні козирну карту", в переговорному процесі щодо створення коаліції.

Кириленко також повідомив, що сьогодні о 18.30 відбудуться збори фракції БЮТ, на яких обговорюватиметься питання щодо існування коаліції та щодо подальших дій фракції.

Він підкреслив, що в разі оголошення завтра в парламенті про припинення діяльності коаліції між БЮТ та НУ-НС, фракція БЮТ висловить свою позицію в ситуації, що склалася, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: БЮТ не веде переговорів про створення нової коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути