понеділок, 10 листопада 2008 09:55

Кінах: Кредит МВФ зашкодить економіці України

Кінах: Кредит МВФ зашкодить економіці України
Народний депутат, голова Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах заявляє про необхідність не допустити, щоб умови Міжнародного валютного фонду, висунуті при наданні кредиту, стримували розвиток економіки України.

"Для нас принципове значення має те, щоб цей кредит не формував умови впливу МВФ на українську структурну соціально-економічну політику", - сказав А.Кінах, відзначивши при цьому, що умови МВФ, по суті, "формують все, що стосується подальшого зниження темпів розвитку і охолодження української економіки".

"Тому нам дуже важливо не тільки займатися переможними реляціями з приводу цього кредиту, але й зробити все, щоб на цих відповідальних етапах, коли українські експортери втрачають ринки збуту, знижуються темпи зростання світової економіки, а на внутрішньому ринку заглиблюються проблеми масового безробіття, не допустити, щоб умови МВФ стримували наш розвиток, стимули для модернізації основних фондів, підтримки малого і середнього бізнесу, захисту внутрішнього ринку і підтримки експортерів", - підкреслив Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Кінах: Кредит МВФ зашкодить економіці України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути