Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 13:18

Кінах боїться розкрадання виділених на ліквідацію наслідків паводка коштів

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Партії регіонів у Раді Анатолій Кінах застерігає владу від розкрадання коштів, виділених на ліквідацію наслідків паводка у 6 областях.

Про це сказано у повідомленні прес-служби депутата.

"Прийняття змін до державного бюджету з приводу виділення коштів на подолання наслідків стихії - це ще півсправи. Необхідно, щоб кожна копійка дійшла до потерпілої людини, не втратившись у чужих кишенях. А це знову питання ефективної та якісної роботи влади", - сказав він.

Парламентарій уважає, що стихійне лихо повинне стати приводом для об"єднання конструктивних зусиль політиків і всього народу.

"Одночасно трагічні події повинні змусити проаналізувати якість всієї вертикалі державної влади у країні та задуматися над цією проблемою", - зазначає він.

На думку Кінаха, причини паводка не варто списувати на глобальні зміни клімату.

Він уважає, що ці причини мають абсолютно місцеве коріння: недосконалість державної та регіональної політики з заощадження і постійному поновленню вод і лісів, організації протипаводкових заходів.

Депутат підкреслює, що вкрай неефективно проводиться моніторинг погодної ситуації, діяльність відомств зі попередження паводків, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Кінах боїться розкрадання виділених на ліквідацію наслідків паводка коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути