Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2009 19:09

Кільчицька похрестила сина Марка (ФОТО)
7

На Стрітення заступник Черновецького Ірена Кільчицька похрестила 5-місячного сина Марка. А вже 18-го лютого чорнява мерська дама святкувала дворіччя своєї першої дитини, Моніки. "Я подарувала дочці дуже красиву ляльку розміром і вагою як вона сама", - поділилася Кільчицька.

За словами Ірени Реонольдівни, її друзі подарували дуже багато подарунків, наприклад, рамочки для фотографій, милі статуетки, красиві вбрання. В результаті, як запевняє матуся, Моніка залишилася дуже задоволена.

"Марку теж дісталися подарунки, але він у них ще погано розбирається", - додала Кільчицька.

Вона також розповіла, що іграшки й одяг своїм дітям вона купує коли де. Якогось конкретного магазину немає.

"Я купую те, що мені подобається, і не важливо, де я побачила річ, яка мені сподобалася - за кордоном чи в Києві", - пояснила вона.

"Скільки коштує іграшка, для мене зовсім не важливо. Нещодавно я купила Моніці ляльку в ЦУМі виробництва Дніпропетровської іграшкової фабрики. Мені так сподобалася ця іграшка, її сукня, світле волосся, що я, не задумуючись, її купила, хоча у Моніки є й німецькі колекційні ляльки з порцеляни", - наголосила Кільчицька.

Окрім того, незважаючи на вік своєї доньки - тільки 2 роки, - Ірена вже її віддала. Віддала до дитсадку на Печерську ще місяць тому.

"Два рази на тиждень вона займається логікою, англійською, малюванням, хореографією та співами. І їй дуже подобається", - запевнила матуся.

"Моніка знає вже близько 30 англійських слів, і трохи французьких, наприклад, "бонжур" і "мерсі", - похизувалася Кільчицька.

"Подумую, щоб відвести малу ще й на французьку", - додала імпозантна матуся, яка якось обмовилася, що батьком її сина є француз.

Між іншим, обравши сина мера у куми, Кільчицька зазначила, що хоче, аби її син Марк був такий самий сильний і цілеспрямований, як Степан Черновецький.

За матеріалами ТаблоID, VIP

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька похрестила сина Марка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути