понеділок, 27 жовтня 2008 10:13

Кільчицька може стати головною по землі у Києві

Кільчицька може стати головною по землі у Києві
Заступник глави Київміськадміністрації Ірена Кільчицька, яка наразі перебуває в декретній відпустці<>не виключає, що може очолити Головне управління земельних ресурсів Київської міськадміністрації (Київзем).

"Не виключено. Це стане зрозумілим, коли я офіційно приступлю до роботи", - сказала вона в інтерв"ю "Газеті по-київськи", відповідаючи на запитання, чи правдива інформація про те, що Кільчицька може очолити Київзем.

Вона також повідомила, що обов"язково балотуватиметься в народні депутати на позачергових парламентських виборах за списками Блоку Черновецького.

Кільчицька відзначила, що декретна відпустка у неї закінчується 23 листопада, але з роботи вона "фактично не йшла, щодня займалася своїми напрямками і брала участь у вирішенні різних питань".

У Кільчицької двоє дітей: у лютому 2007 року народилася дівчинка, у вересні 2008 року - син.

Раніше вона якийсь час опікала дитину, народжену сурогатною матір"ю, яка повинна була виїхати за кордон. На питання, яка доля узятої під опіку дівчинки, Кільчицька відповіла: "Її удочерили кияни - дуже хороша бездітна сім"я, яка декілька років чекала черги на усиновлення", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька може стати головною по землі у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути