четвер, 13 березня 2008 07:58

Кільчицька розказала, як Тимошенко бігала по туалетах Київради

Кільчицька розказала, як Тимошенко бігала по туалетах Київради
Заступник київського міського голови Ірена Кільчицька сумнівається, що парламентській комісії вдасться знайти нові порушення команди мера.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Кабміну просити президента звільнити Черновецького.

"Для неї (Тимошенко) це (відставка Черновецького) нав"язлива ідея. Вона в Верховній Раді бігала, по туалетах Київради бігала. Два роки вже не дають працювати команді Черновецького", - заявила Кільчицька.

На її думку, Черновецький не повинен іти у відставку, оскільки виконує обіцянки перед своїми виборцями і "його рейтинг зростає".

"Вони (опоненти) два роки (не можуть нічого зробити) – бо вони то опозиція, то коаліція, то вони хрєн знає шо, я прошу прощєнія – вони не можуть його зняти і таке інше. Тому вони хочуть зараз це зробити адміністративними методами", - вважає заступниця Черновецького.

"Чому Черновецький має іти? Адже він виконує обіцянки. А вони 2 роки не можуть нічого зробити. Чому Черновецький це має робити своїми руками?", - запитала вона.

На запитання, що робитиме команда Черновецького, коли Рада оголосить дострокові вибори, Кільчицька сказала: "Коли це станеться, ми будемо дивитися, що робити далі", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька розказала, як Тимошенко бігала по туалетах Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути