Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 08:02

Кільчицька про Кличка: "Людина, яку постійно били по голові, не може бути мером Києва"

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька стверджує, що амбіції Віталія Кличка в політиці не лише заважають йому по-справжньому проявити себе у спорті, але й несуть загрозу для життєдіяльності міста.

Про це пише газета "Хрещатик".

"Непослідовність і непрофесіоналізм Віталія Кличка у всіх сферах, окрім боксу, показали, що бути шоуменом на рингу – не означає бути гідним мером", - заявила заступниця мера.

"Спочатку це виявилося у зраді людини, яка свого часу постійно будь-якими способами допомагала йому, – Олександра Омельченка. Тепер, коли київська влада бореться з антисанітарними клейончастими кіосками по всьому Києву, а в самому серці Києва – Хрещатику – вони повністю зникли, Кличко хоче ці кіоски встановити у невпорядкованій і необмеженій кількості", - зазначила Кільчицька.

За її словами, "минулого року Віталій Кличко заявив, що повертається на ринг, а вже сьогодні відмовляється від цього – це ще один приклад абсолютної непослідовності".

"Є професії, надзвичайно шкідливі для здоров"я, які передбачають ранній вихід на пенсію і необхідну тривалу реабілітацію. До них належить і професія боксера. Людина, яка постійно отримувала удари в голову, не може вирішувати проблеми киян і життєзабезпечення міста", - заявила Кільчицька, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька про Кличка: "Людина, яку постійно били по голові, не може бути мером Києва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути