Ексклюзиви
середа, 06 серпня 2008 15:07

Кільчицька повернеться до Черновецького після пологів

Звільнена з посади замглави Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька після народження другої дитини, швидше за все, повернеться в КМДА. Про це повідомив колишній заступник Київського міського голови Іван Салій.

За інформацією газети "Сегодня", офіційно підписане розпорядження про звільнення Кільчицької у відповідні служби дотепер не надходило.

Зокрема, прес-секретар Київського міського голови Олександр Івахнюк підтвердив, що в прес-службі немає відповідного підписаного розпорядження, причому воно не проходило і по кадровому управлінні.

Салій повідомив, що офіційне розпорядження про звільнення посадової особи повинно бути опубліковане в ЗМІ. В той же час, він не виключає, що, якщо цього не сталося, то Кільчицьку звільнили "по-домашньому", і вона цілком може повернутися в мерію.

Нагадаємо, раніше Черновецький звільнив Кільчицьку, що займала пост замглави КДМА протягом двох років. Це звільнення він пояснив тиском на неї з боку Міністерства внутрішніх справ. "Працювати в умовах, коли на тебе постійно нападають, по-перше, і я знаю точно, що їй погрожували... Це бандити з МВС", - пояснив мер. В той же час, деякі засоби масової інформації пов"язали відхід Кільчицької з КДМА як з вагітністю, так і з тривалим конфліктом з секретарем Київради Олесем Довгим, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька повернеться до Черновецького після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути