Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 13:29

Кожен українець куплятиме машини і квартири - у Порошенка почали давати нові обіцянки

Кожен українець куплятиме машини і квартири - у Порошенка почали давати нові обіцянки
Представник президента Ірина Луценко обіцяє українцям машини і квартири. Фото: УНІАН

Президентський закон "Про валюту" забезпечить стабільність гривні, її курс не стрибатиме. Натомість українці після цього стануть заможними.

Про це у кулуарах заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

"Цей законопроект дає можливість українському бізнесу без додаткових непотрібних зарегульованих процесів рухатися у Європейський союз і реалізувати продукцію. Валюти від експорту буде більше, ніж від імпорту. Це дасть можливість стабілізувати українську валюту, і ми не будемо спостерігати таких стрибків", - заявила нардеп.

"Як тільки український бізнес отримає притік валюти, він захоче розширитися. Українці отримають більше робочих місць. Продаватимуть продукцію на європейському ринку по європейських цінах. Дотягуватимемось по зарплатах до рівня Європи", - продовжила Луценко.

"Кожна родина зможе більше вкласти у розвиток дитини, купляти квартири, машини, щось додаткове для своєї сім'ї", - пообіцяла нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко формує виборчий штаб

19 березня президент Петро Порошенко подав у Верховну Раду законопроект "Про валюту". Документ визначили, як невідкладний.

Торік НБУ на офіційному сайті викладав для громадського обговорення законопроект "Про валюту". Він має стати єдиним законодавчим актом, що визначає порядок валютного регулювання і валютний нагляд.

Зараз ви читаєте новину «Кожен українець куплятиме машини і квартири - у Порошенка почали давати нові обіцянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути