Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 11:51

Кожен новонароджений українець винен МВФ і Світовому банку по 10 тисяч євро - Рабінович

Кожен новонароджений українець винен МВФ і Світовому банку по 10 тисяч євро - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що Україна має відмовитися від кредитів МВФ.

Україна повинна відмовитися від кредитів Міжнародного валютного фонду (МВФ). Таку заяву зробив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі підсумкової авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна"

"Для МВФ немає сенсу давати позики країні, яку вважають однією з лідерів з корумпованості, тому що гроші просто вкрадуть, а борги ляжуть не тільки на нас, але і на наступні покоління українців", - вважає парламентарій.

За словами політика, в цьому році МВФ виділив Україні 1 мільярд доларів кредиту, у той час як наша країна виплатила фонду 1,3 мільярди повернення по кредиту з відсотками.

"Навіщо нам потрібне таке кредитування, що це таке? Подібна співпраця призвела до того, що кожен новонароджений українець винен світовим фінансовим інститутам по 10 тисяч євро. До того ж МВФ постійно вказує нам, що ми повинні ще зробити, щоб отримати черговий транш: вирубати ліс, підняти тарифи та інше. Друзі не дають свідомо невигідні кредити і не можуть вітати знищення медицини і освіти, підштовхувати до продажу землі. МВФ нам не друзі, а шкідлива і дуже небезпечна організація. Ряд країн вже відмовилися від співпраці з фондом - Греція, Ірландія, це повинні зробити і ми", - наполягає Вадим Рабінович.

Лідер партії "За життя" також заявив, що запропонував європейським політикам адекватне вирішення питання повернення державного боргу за кредитами світових фінансових організацій.

"Делегація партії "За життя" недавно була з офіційним візитом в Брюсселі, де ми запропонували європейським чиновникам забрати у наших корупціонерів їх замки і палаци в рахунок погашення боргу України перед МВФ і Світовим банком. Ми повинні відмовитися від цих боргів як народних, а зробити їх особистими боргами корупціонерів-чиновників, які жодного дня не пропрацювали в бізнесі, але дивним чином володіють віллами і яхтами", - вимагає народний депутат.

Політик зазначив, що влада і "менеджери при владі" просто не знають, як вести справи в Україні так, щоб вона розвивалася і процвітала.

"Без плану не можна будувати навіть сарай, не те що розподіляти державні ресурси. Влада просто проїдає наші кошти, не радячись з нами", - переконаний Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Кожен новонароджений українець винен МВФ і Світовому банку по 10 тисяч євро - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути