Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 12:45

Катеринчук стане продюсером фільму про Тимошенко і Ющенка

Катеринчук стане продюсером фільму про Тимошенко і Ющенка
Один із лідерів блоку "Наша Україна - "Народна самооборона" Микола Катеринчук підтвердив свої наміри виступити виконавчим продюсером художньої кінострічки про події Помаранчевої революції в Україні, яку створюватиме разом з американською кінокомпанією.

Про це повідомили у прес-службі Катеринчука.

Як інформує прес-служба, команда досвідчених голівудських і міжнародних фахівців у галузі кіно висловила бажання розповісти правдиву історію про спільні зусилля українців та міжнародної спільноти, які стали фундаментом утвердження демократії в Україні.

"Справжній Голівуд має розказати справжню історію подій Помаранчевої революції, - зауважив Катеринчук. - Зараз ми знаходимось на етапі підготовки до зйомок, іде пошук акторів на головні ролі, ук тому числі – на ролі головних політичних учасників тих подій, у тому числі на ролі Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко. Ми впевнені, що наша стрічка буде справжнім голівудським кіно, яке відповідатиме абсолютно всім стандартам "фабрики мрій".

Крім того, автори фільму переконані, що героїзм українських людей у ті дні та тижні, що передували подіям Помаранчевої революції, є надихаючою історією для всього світу, йдеться у повідомленні. Відтак вони вважають, що ця історія буде цікавою для сприйняття на північноамериканському і міжнародному кіноринках.

Підготовці до зйомок також передуватиме створення групи політичних консультантів, до якої увійдуть відомі українські політики, повідомляє прес-служба Катеринчука.

Зйомки художнього фільму планується розпочати в січні 2008 року у Софії та Києві.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук стане продюсером фільму про Тимошенко і Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути