вівторок, 10 червня 2008 19:32

Катеринчук назвав половину своїх депутатів "зрадниками"

Лідер Блоку свого імені Микола Катеринчук заявляє про розкол всередині своєї групи в Київраді і просить не включати депутатів, що пройшли до Київради за його списками, до будь-яких комісій.

З такою заявою Катеринчук виступив у вівторок перед закриттям сесії в Київраді.

"Всі заяви, зроблені депутатом Павлом Тесленком, який входить в блок Катеринчука, були нісенітницею, бо жодних прав на такі заяви у нього не було. Це його імпровізація", - сказав Катеринчук.

"Сьогодні не створено блок Миколи Катеринчук, і він ніколи не буде створений, поки не буде консолідованої позиції саме в блоці Миколи Катеринчука. Сьогодні там є певна проблема. В нас є розкол, пов"язаний із сьогоднішнім голосуванням", - розповів Катеринчук.

Він попросив депутатів "зреагувати" на його позицію і "не включати представників від блоку Катеринчук, бо фракції такої немає, групи такої немає".

Він також додав, що фракція буде створена, як тільки буде узгоджено позиції у блоці.

В свою чергу секретар Київради Олесь Довгий відповів, що всі рішення, про які говорив Катеричнук, вже ухвалені і набули чинності.

Водночас пізніше в оприлюдненій заяві політради блоку Катеринчук зазначено, що блок Катеринчука "рішуче засуджує зрадницьку позицію Павла Тесленка, Бориса Гавриленка та Романа Ярошенка, котрі відмовилися виконувати рішення політради Блоку стосовно спільної позиції депутатів Блоку Миколи Катеринчука не підтримувати кандидатуру від Блоку Черновецького на посаду секретаря Київради".

"Сьогодні на першій сесії Київради VI скликання депутат Павло Тесленко самовільно заявив про утворення фракції попри відсутність у нього відповідних повноважень та всупереч рішенню політради Блоку Миколи Катеринчук", - зазначається в заяві.

"Будь-які заяви або дії від імені Блоку Миколи Катеринчука зроблені в порушення рішення політради Блоку є незаконними та будуть оскаржені відповідно до чинного законодавства", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, до Київради потрапили 5 осіб за списком Блоку Катеринчука, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук назвав половину своїх депутатів "зрадниками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути