Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 10:37

Катерина Ющенко змінила зачіску (ФОТО)
6

На відкриття V Асамблеї Всесвітнього руху за демократію дружина президента Віктора Ющенка Катерина Ющенко прийшла у штанях і з новою зачіскою.

До Києва на міжнародний захід приїхала із США і дружина вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава. Вона була одягнена в білий костюм.
V Асамблея Всесвітнього руху за демократію відкрилася 6 квітня. На неї зібралися близько 550 активістів демократії з понад 100 країн світу. Тема зустрічі: "Щоб демократія працювала: від принципів до втілення".

У рамках Асамблеї буде проведено низку практичних семінарів, увага учасників яких буде зосереджуватись як на світових, так і на регіональних труднощах у розвитку та захисті демократії.

Всесвітній рух за демократію заснований у 1999 році в Нью-Делі з метою створення можливості для співпраці діячів, аналітиків і практиків, переконаних у потребі поширювати і зміцнювати демократію на земній кулі.

Цьогорічний захід триватиме до 9  квітня.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко змінила зачіску (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути