Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 15:47

Кармазін каже, що Тимошенко чекає вибачень від заступника Балоги

Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін не схвалює спільне голосування БЮТ і ПР 2-го вересня і вважає його емоційним. Про це він завив у ході онлайн-конференції на ForUm"і.

"Я не схвалюю і, більше того, засуджую емоційні голосування 2-го вересня БЮТ з ПР, але по-людськи можу їх зрозуміти", - зазначив депутат.

За словами Кармазіна, причиною спільного голосування БЮТ і ПР став той факт, що Юлія Тимошенко так і не дочекалася вибачень від заступника Балоги, який звинуватив її у зраді Батьківщини.

Парламентарій розповів, що намагався налагодити нормальні, цивілізовані відносини між Президентом і прем"єром, між прем"єром і главою Секретаріату, але йому цього не вдалося. "Поки що я бачив дуже багато несправедливостей до лідера БЮТ, які допускалися", - заявив депутат.

Відповідаючи на запитання, чи правда те, що Віктор Балога пропонував Тимошенко покинути пост прем"єра заради відтворення демкоаліції, Кармазин зазначив: "Сьогодні вранці з низки державних питань я зустрічався з прем"єр-міністром і скажу вам, що вона про таку розмову не чула".

Зараз ви читаєте новину «Кармазін каже, що Тимошенко чекає вибачень від заступника Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути