понеділок, 08 лютого 2010 00:20

Кандидати можуть набрати рівну кількість голосів - Магера

Кандидати можуть набрати рівну кількість голосів - Магера

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера вважає, що повторне голосування з виборів Президента України відбулося. Про це він заявив на брифінгу.

"Бюлетені надходять, дільничні виборчі комісії працюють, підрахунок голосів проводять. Не так багато залишилося часу, зрештою, коли і окружні виборчі комісії, скажімо, починаючи з 8-го числа (лютого) почнуть думати над складанням протоколу про підсумки голосування в межах територіальних виборчих округів. У мене немає такого відчуття, що вибори в Україні не відбулися", - сказав він.

Водночас А.Магера не виключив, що може виникнути ситуація, коли обидва кандидати в Президенти наберуть рівну кількість голосів."Проте така ймовірність дуже низька. Вона дорівнює 0,01%", - додав він.

Він повідомив, що до кінця 8 лютого буде отримано 100% електронних протоколів окружних виборчих комісій.

Сьогодні на засіданні ЦВК скасувала свої постанови щодо створення шести виборчих дільниць на суднах, які перебувають в плаванні під українським прапором.

Він пояснив, що ці постанови були скасовані, оскільки вказані судна 7 лютого прибули на територію України.

А.Магера також відзначив, що на даний момент немає даних про підрахунок протоколів з Чернівецької і Волинської областей та м. Севастополя. За його словами, ЦВК буде з"ясовувати, чому склалась така ситуація.

РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Кандидати можуть набрати рівну кількість голосів - Магера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути