понеділок, 02 червня 2008 12:04

Канцлер Австрії запросив Тимошенко на футбол

Австрія готова допомогти Україні в підготовці до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це заявив федеральний канцлер Австрії АльфредГузенбауер в<>інтерв"ю "Інвестгазеті".

"Ми можемо поділитися досвідом і сказати, де, на нашу думку, були допущені помилки, щоб Україна їх не повторювала. Ми готові до повноцінної співпраці ще до Euro-2008. А після того, як, сподіваюся, все успішно завершиться, ми надамо в розпорядження України всі "ноу-хау", всі наші нові технології і напрацювання", - сказав він.

Гузенбауер нагадав, що в день, коли Польща і Україна отримали право на проведення ЧЄ-2012 з футболу, він написав листи прем"єр-міністрам обох країн, привітав їх з перемогою і із самого початку запропонував співпрацю.

Він додав, що Австрія зацікавлена в хороших відносинах з Україною і в співпраці в багатьох сферах і повідомив, що має намір відвідати Україну для зустрічі з прем"єр-міністром ЮлієюТимошенко.

"Я маю намір відвідати Україну і зустрітися з прем"єр-міністром, тому що думаю, що це важливо для подальшої співпраці між нашими країнами. І я був би, звичайно, дуже радий, якби прем"єр-міністр Тимошенко приїхала до Австрії на один з футбольних матчів", - заявив він.

Австрія разом з Швейцарією є організаторами чемпіонату Європи з футболу 2008 року, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Канцлер Австрії запросив Тимошенко на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути