середа, 24 листопада 2021 17:03

"Кадровий абсурд влади" - Розенко прокоментував план ОП призначити Тищенка головою КМДА

"Кадровий абсурд влади" - Розенко прокоментував план ОП призначити Тищенка головою КМДА
Представник "УДАРу Віталія Кличка" Павло Розенко: "У команді президента серйозні проблеми з кадрами". Фото: Рівне Вечірнє

В разі ухвалення закону про столицю у киян заберуть право обирати владу, а натомість Зеленський призначить Миколу Тищенка головою КМДА.

Про це заявив представник "УДАРу Віталія Кличка" Павло Розенко в ефірі "5 каналу".

"Сьогодні пройшла інформація, що головою КМДА може стати Тищенко. І вони серйозно розглядають в Офісі президента цю кандидатуру після того, як Верховна Рада має затвердити нову редакцію закону про Київ. Де у нас, у киян, забирають право обрати собі міського голову. Замість того Зеленський буде брати от таких Тищенків і ставити главою КМДА", - заявив Розенко.

Він наголосив на тому, що розгляд кандидатури власника ресторану "Велюр", який неодноразово потрапляв у скандали, свідчить про серйозні проблеми з кадрами у команді президента.

"Ви розумієте весь кадровий сьогодні потенціал, що на керівника Києва вони серйозно розглядають нашквареного політика Тищенка? От вам в сьогоднішній новині весь кадровий абсурд нинішньої влади", - підсумував Розенко.

Нагадаємо, раніше Тищенко прокоментував інформацію про своє можливе призначення головою КМДА. Він заявив, що про все стане відомо після ухвалення закону про столицю.

Зараз ви читаєте новину «"Кадровий абсурд влади" - Розенко прокоментував план ОП призначити Тищенка головою КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути