четвер, 28 грудня 2017 16:50

"Гойдалки" з Довгим не прикрашають ні Луценка, ні правоохоронну систему - Піскун

"Гойдалки" з Довгим не прикрашають ні Луценка, ні правоохоронну систему - Піскун
Колишній генеральний прокурор України Святослав Піскун (на фото) вважає, що "за той період, який пройшов з моменту початку провадження проти депутата Олеся Довгого, вже можна було б розібратися в ситуації". ukr.media

Відкриття нового провадження проти Олеся Довгого після того, як провалилося попереднє, дискредитують всю правоохоронну систему України. Таку думку висловив колишній генеральний прокурор України Святослав Піскун.

"Такі "гойдалки", які відбуваються у цій справі, не прикрашають ні Генеральну прокуратуру, ні правоохоронну систему. За той період, який пройшов з моменту початку провадження, вже можна було б розібратися в ситуації", - заявив Піскун.

За його словами, відкриття справи саме по собі нічого не означає, оскільки за законом будь-яку заяву має бути зареєстровано.

"Оголошення про початок розслідування - нічого не значуща річ. Зараз всі заяви реєструються, їм дається хід. А ось що буде далі - поживемо, побачимо", - резюмував екс-генпрокурор.

Нагадаємо, САП закрила кримінальне провадження проти народного депутата Олеся Довгого, не знайшовши в його діях складу злочину, що викликало конфлікт антикорупційної прокуратури з Юрієм Луценком. В помсту Генпрокурор заявив про відкриття київською прокуратурою нового провадження, пов'язаного з виділенням землі Київрадою в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «"Гойдалки" з Довгим не прикрашають ні Луценка, ні правоохоронну систему - Піскун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути