Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 09:17

Іран обіцяє не забути країни, що підтримали резолюцію ООН

Іран заявив в неділю, що обмежує співпрацю з Міжнародним агентством з атомної енергії (МАГАТЕ) і не має наміру припиняти свою ядерну програму "ані на секунду" після введення проти нього нових санкцій.

В суботу Рада Безпеки ООН одноголосно проголосувала за введення санкцій проти Ірану через відмову Тегерана зупинити ядерну програму, проте світові держави також запропонували почати нові переговори і відновили пакет технологічних пропозицій, за допомогою яких мали намір примусити Іран припинити збагачення урану. У відповідь на це представник іранського уряду повідомив, що Іран обмежить свою співпрацю з МАГАТЕ.

"Іран не припинить свій мирний і законний атомний розвиток ані на секунду, незважаючи на незаконну резолюцію", - сказав президент країни Махмуд Ахмадінежад.

Президент також пообіцяв, що народ Ірану не забуде, хто підтримував і хто голосував проти цієї резолюції, коли змінюватиме свою міжнародну політику, щоправда, не уточнивши, що спричинить за собою такий перегляд, повідомляє Рейтерс.

Зараз ви читаєте новину «Іран обіцяє не забути країни, що підтримали резолюцію ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути