Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 08:51

Іномарки істотно не подешевшають після вступу України до СОТ

Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і ділерів (ВААІД) не чекає істотного зниження цін на імпортні автомобілі після вступу України до Світової організації торгівлі.

Про це сказав президент ВААІД Станіслав Щербина.

"Чекати істотного зниження цін на автомобілі не слід", - зазначив він.

За його словами, ВААІД чекає, що після вступу України до СОТ ставки імпортних мит на автомобілі буде знижено з 25% до 10%.

Проте, зазначив Щербина, "автовиробники уважно стежать за всіма ринками і країнами" і регулюють цінову політику, щоб не було різких "перекосів" цін на автомобілі в різних країнах.

Також він зазначив, що після приєднання України до СОТ на європейському автомобільному ринку посилиться конкуренція серед автовиробників, а в Україні зменшиться кількість "сірих" автоімпортерів.

Згідно з умовами вступу України до СОТ, після приєднання до цієї організації мита на імпортні автомобілі будуть знижені з діючих сьогодні 25% - до 10%.

Нагадаємо, що сьогодні 5 лютого Генеральна рада СОТ на своєму засіданні в Женеві схвалила вступ України до СОТ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Іномарки істотно не подешевшають після вступу України до СОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути