Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 13:35

Ім"я Ахметова вибили золотом на пам"ятнику "Добрий Ангел Cвіту" (ФОТО)
5

Пам"ятник "Добрий Ангел Світу", на якому увічнені імена прославлених меценатів минулого і сьогодення, з"явився в донецькому парку ім. Щербакова.

На монументі золотими літерами вказано, що "Добрий Ангел Світу" втілює злиття різних сфер нашого життя на основі вищого людського закону - Закону Милосердя і Добра.

Центром монумента є гранітна колона, над якою підноситься золота фігура Ангела, який ступає по напівсфері, що втілює Землю. У руках Ангела голуб - символ Миру і Надії.


Основа гранітного пам"ятника виконана у вигляді багатокутника. На одній із сторін остнови золотими літерами вибито: "Ахметов Рінат Леонідович, Президент ФК "Шахтар", президент добродійного фонду "Розвиток України", почесний громадянин міста Донецька".

Над прізвищем Ахметова вказано, що "пам"ятник "Добрий Ангел Світу" - дань глибокої пошани тим, хто добрими справами залишив яскравий слід в історії України і Донецького краю".

З другого боку пам"ятника увічнені меценати минулих років, повідомляє Острів.
Зараз ви читаєте новину «Ім"я Ахметова вибили золотом на пам"ятнику "Добрий Ангел Cвіту" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути