Ексклюзиви
пʼятниця, 01 серпня 2008 08:27

Хто з українських політиків має найбільший вплив

30,3% українців вважають, що Президент України Віктор Ющенко, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у рівній мірі мають вплив на ситуацію в державі.

Про це свідчать дані опитування громадської думки, представлені на прес-конференції в Києві генеральним директором ТОВ "ФОМ-Україна" Олександром Бухаловим.

Згідно з опитуванням, 26,5% громадян вважають, що Тимошенко на сьогодні має більше впливу на ситуацію в державі, 13,7% респондентів переконані, що більший вплив має Президент України Ющенко, 6,9% - глава Секретаріату Президента Віктор Балога, 3,4% - А.Яценюк. Важко відповісти 19,3% опитаних.

При цьому в червні респонденти вважали, що найбільший вплив у країні має Ю.Тимошенко – 28,7%; В.Ющенко - 15,4%, А.Яценюк – 3,1%, все в рівній мірі – 30,5%.

Опитування громадської думки проводилося 12-25 липня методом інтерв`ю за місцем проживання респондентів. В опитуванні взяли участь 2000 респондентів, похибка вибірки 2,2%, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Хто з українських політиків має найбільший вплив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути