пʼятниця, 16 травня 2008 14:16

Хара: Тимошенко нахабно ОПЗ не продасть

Навряд чи Кабінет Міністрів в обхід судового рішення, що забороняє роздержавлення ОПЗ, все ж таки зможе продати Одеський припортовий завод.

Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи заяву в.о. голови ФДМ Андрія Портнова, що конкурс з продажу заводу буде проведений 20 травня і що вже три компанії допущені до приватизації ОПЗ.

Василь Хара вважає, що це порушення законів щодо проведення процедури торгового продажу.

"Думаю, що якщо парламент встигне прийняти (хоча це малоймовірно) законопроект щодо заборони приватизації стратегічних об"єктів до затвердження програми приватизації, то і Президент, відповідно до своїх конституційних повноважень, зможе зупинити незаконне роздержавлення заводу", - зазначив він.

"Я сумніваюся, що завод може бути проданий. Тому що це буде неодноразове порушення і Конституції, і законів України. Тому я думаю, що неможливо буде це зробити так нахабно, як це намагається зробити Юлія Тимошенко", - додав співбесідник ІМК.

Нагадаємо, фракція Партії регіонів наполягає на прийнятті закону про мораторій на приватизацію. Зокрема, народний депутат від ПР Михайло Чечетов заявив, що Партії регіонів наполягає зробити неможливою приватизацію стратегічних об"єктів, які лежать в основі національної та економічної безпеки країни, до того часу, поки не буде прийнята програма приватизації.

13 квітня Фонд державного майна України опублікував повідомлення про те, що конкурс із продажу контрольного 99,52 % пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" скасований відповідним наказом ФДМУ від 21 квітня N 481, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Хара: Тимошенко нахабно ОПЗ не продасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути