Ексклюзиви
середа, 20 січня 2016 15:29

Гройсман відреагував на голодування мешканців Кривого Рогу

Гройсман відреагував на голодування мешканців Кривого Рогу
Люди голодують у Раді. Фото: Twitter

Прийнятий Радою закон про дострокові вибори мера Кривого Рогу спікер Володимир Гройсман підпише. Але тільки після того, як депутати розглянуть постанову про скасування результатів голосування.

Про це Володимир Гройсман сказав агентству "Інтерфакс-Україна".

"Акція, влаштована депутатами з фракції "Самопоміч", викликає у мене подив. Народні депутати не можуть не знати, що існує жорстка норма закону, яка забороняє мені підписувати закон про вибори у Кривому Розі, у разі зареєстрованої постанови про скасування результатів голосування. Тим більше, що я одразу інформував про цю ситуацію керівника фракції "Самопоміч" Олега Березюка, оскільки саме ця фракція була ініціатором відповідного законопроекту. Це не створює загрози для своєчасного проведення виборів. Тому не бачу ніякого сенсу влаштовувати якісь акції", - сказав Гройсман.

За словами спікера, Рада розгляне цю постанову наступного тижня, після отримання висновку профільного комітету. Якщо депутати не проголосують за неї, то він підпише закон.

Нагадаємо, що 20 січня мешканці Кривого Рогу почали голодування під кабінетом спікера. Вимагають підписати закон про проведення дострокових виборів мера міста. Згідно цьому закону міського голову переобиратимуть 27 березня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман відреагував на голодування мешканців Кривого Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути