вівторок, 25 грудня 2007 09:49

Гриценко відповів Ющенку

Президент України Віктор Ющенко не розуміє ні армії, ні реформ, які в ній відбуваються.

Про це сьогодні сказав екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко, коментуючи слова Ющенка щодо зменшення рівня бойової готовності в армії.

"Якби йшлося про професійну дискусію, я міг би наводити десятки аргументів, що підтверджують підвищення боєздатності Збройних сил і системний характер змін на краще. Але оскільки про фаховий підхід не йдеться, обмежусь коротким зауваженням", - сказав Гриценко.

"На жаль, за три роки Президент так і не зміг зрозуміти ні армії, ні змісту та глибини тих реформ, які в ній проводяться", - підкреслив він. "Можливо, тому рівень довіри до армії в суспільстві багатократно перевищує рівень довіри до Верховного головнокомандувача", - додав він.

Учора, 24 грудня, Ющенко під час представлення новопризначеного міністра оборони України Юрія Єханурова заявив, що "точка падіння боєготовності Збройних сил досягнута", і що "нижче нинішнього рівня боєздатності Збройні сили вже не будуть опускатись".

Водночас 10 листопада Ющенко, перебуваючи у президентському полку, схвально охарактеризував діяльність керівництва Міноборони, зауваживши, що в цьому відомстві порядок, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко відповів Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути