Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 08:53

Гриценко особисто перевірив спецпідрозділи

Міністр оборони України Анатолій Гриценко запевняє, що жоден з підрозділів Збройних Сил України не приведений до стану підвищеної бойової готовності.

Про це він заявив у понеділок ввечері в ефірі "5-го каналу", коментуючи заяву народного депутата, члена Партії промисловців і підприємців Лева ГнатенкаА, зроблену з трибуни Верховної Ради.

"Жодної частини не приведено до стану підвищеної готовності, жодного мобілізаційного заходу не вживається. Це заборонив Президент для всіх силових структур", - підкреслив міністр.

Коментуючи заяви Гнатенка про те, що він побачив підвищену бойову готовність в одному з підрозділів Збройних сил, Гриценко запевнив, що посилено лише охорону об"єктів військових частин, підпорядкованих головному управлінню розвідки".

Гриценко також сказав, що за кілька годин до ефіру "раптово перевірив цей самий підрозділ особисто, навіть без повідомлення начальника ГУР", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко особисто перевірив спецпідрозділи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути