четвер, 20 листопада 2008 10:17

Гриценко не хоче "халіфа на годину"

Депутат фракції "НУ-НС" Анатолій Гриценко заявляє, що готовий голосувати за будь-яку кандидатуру спікера, який проти дострокових виборів до Верховної Ради.

"Я готовий голосувати за будь-якого спікера – кого б не внесли. Єдина для мене базова вимога – щоб спікер з трибуни сказав, що він проти дострокових парламентських виборів", - цитує Гриценка його прес-служба.

"Я не хочу голову Верховної Ради – "халіфа на годину", який просто проведе зміни до закону про бюджет, або бюджет наступного року в частині фінансування виборів, також зміни законодавства про судоустрій, і ще комусь потрібні речі, а потім вмиє руки і відійде у сторону", - пояснив депутат.

Гриценко також зазначив, що "спікер повинен бути справжнім головою Верховної Ради, який дбав би про цей орган і зробив би так, щоб парламент працював і приймав закони протягом усього конституційного терміну".

"А якщо комусь дуже хочеться, то дострокові вибори до Верховної Ради повинні бути проведені одночасно з плановими президентськими, не раніше", - підсумував він.Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не хоче "халіфа на годину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути