Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 11:09

Гриценко: БЮТ і ПР - це дуже потужна коаліція, яка може розчистити завали і стабілізувати ситуацію

Неможливо створити коаліцію з БЮТ, Блоку Литвина і частини НУ-НС. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив нардеп із НУ-НС Анатолій Гриценко.

"Тому що не буде 226 голосів…, і зараз у фракції (НУ-НС – ред.) немає більшості, яка змогла б ухвалити інше рішення", - пояснив він.

Гриценко допускає, що може бути створена коаліція з БЮТ і ПР. "Це те, що я називаю політичним бульдозером. Це дуже потужна коаліція, яка може розчистити завали, стабілізувати ситуацію, але у якої буде спокуса, заходячи на поле повноважень Президента і інших гілок влади, створити загрозу і для економіки, і для демократії, тому що не буде сильних важелів заборони такої коаліції ні в парламенті, ні поза ним", - вважає парламентарій.

Він упевнений, що найгірший варіант - це дострокові парламентські вибори. "Існує варіант провести ці вибори 28 грудня, а потім домалювати, даруйте, на п"яну голову явку і підраховувати голоси на п"яну голову, і суди проводити. Так ми дуже далеко зайдемо", - підсумував він. ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: БЮТ і ПР - це дуже потужна коаліція, яка може розчистити завали і стабілізувати ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути