неділя, 18 березня 2018 13:05

"Панове народні депутати! Вирішіть, з ким ви" - Святослав Вакарчук

Верховна Рада за підтримки президента повинна негайно скасувати закон про надання e-декларацій громадськими активістами.

Про це написав лідер гурту "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук в Twitter.

Так, за його словами, закон про надання e-декларацій громадськими активістами є несправедливим і цинічним.

"Саме ці активісти викривають зухвале розкішне життя деяких політиків. Ті навіть не соромляться жити невідповідно до власних офіційних доходів. Такий закон виглядає як звичайна помста цих політиків незалежним від них представникам громадянського суспільства", -написав Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дострокові вибори в Україні: Парубій поставив крапку в дискусії

Автор: Скрін з twitter.com
 

Також нагадав про обіцянку Порошенка, що закон буде скасовано. Тому нардепам Верховної Ради представилася можливість продемонструвати, що вони поважають громадянське суспільство та український народ.

"Панове народні депутати! Вирішіть, з ким ви: з купкою корупціонерів-"вирішував", або з українським народом. І пам'ятайте, вашої позиції люди не забудуть. Прийміть державне рішення. Клітка, в яку намагаються загнати громадянське суспільство, повинна бути знищена", - констатував Вакарчук.

Вакарчук переконаний, що вибір, йти чи не йти в політику – дуже непростий. Однак це особистий вибір кожного. Вважає, людина, яка йде в політику чи у виконавчі або судові органи влади, має бути прикладом. "Це ніби записатися добровольцем на фронт, - каже Вакарчук. - Не буває так, щоб ти йшов на війну і не жертвував комфортом, спокоєм сім'ї, власною безпекою. Люди йдуть захищати свою країну, усвідомлюючи ризики. Саме цим добровольці надихають інших".

Зараз ви читаєте новину «"Панове народні депутати! Вирішіть, з ким ви" - Святослав Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути