Ексклюзиви
неділя, 30 вересня 2012 11:25

Міська влада в Чернігові перешкоджає Об'єднаній опозиції провести мітинг

Міська влада в Чернігові перешкоджає Об'єднаній опозиції провести мітинг
В опозиції заявили, що "попри незаконні рішення суду вони проведуть зустріч із жителями Чернігівщини" на Червоній площі. Фото: nice-places.com

Чернігівський окружний адмінсуд двічі заборонив проводити мітинг Об'єднаної опозиції на Червоній площі Чернігова, запланований на 1 жовтня.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", у суботу суд задовольнив позов Чернігівської міськради до Чернігівської облорганізації "Фронту змін", в якому міська рада вимагала заборонити мітинг Об'єднаної опозиції 1 жовтня, пише Українська правда.

Суд мотивував своє рішення тим, що місцева влада та органи самоврядування нібито не зможуть забезпечити охорону громадського порядку під час мітингу.

За день до цього Чернігівський адмінсуд виніс аналогічне рішення за позовом міськради до міської організації ВО "Батьківщина", заборонивши мітинг із тієї ж причини.

ВО "Батьківщина" оскаржила рішення Чернігівського адмінсуду. Розгляд апеляційної скарги розпочнеться в Київському апеляційному адміністративному суді 30 вересня о 17.00.

Прес-служба зазначає, що "попри незаконні рішення суду Об'єднана опозиція проведе зустріч із жителями Чернігівщини".

Зараз ви читаєте новину «Міська влада в Чернігові перешкоджає Об'єднаній опозиції провести мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути