Ексклюзиви
неділя, 19 січня 2020 22:17

Гончарук розповів про нові призначення в уряд

Гончарук розповів про нові призначення в уряд
В уряді плануються нові призначення.Фото: Кореспондент

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що йому нічого не відомо про можливість повернення в уряд ексвіцепрем'єр-міністра часів президентства Віктора Януковича Валерія Хорошковського.

"Я не чув такого", сказав глава уряду в ефірі телеканалу "Україна24".

Гончарук повідомив, що в уряді плануються нові призначення. Зокрема, кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій вже подано на розгляд та затвердження Верховною Радою. "Інші призначення теж будуть", -додав Гончарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Урядовець часів Януковича Хорошковський консультує митну службу

"Ми плануємо ввести посаду віце-прем'єра з розвитку громад. Тому що децентралізація у цьому році - пріорітет. Маємо по всій країні утворити спроможні громади, восени забезпечити в нових громадах місцеві вибори. Для цього має бути координація на найвищому рівні", сказав прем'єр.

Також Гончарук заявив, що питання з його відставкою закрите.

"Зараз дуже важливо, щоб у нас всередині команди не було ніяких непорозумінь. Ми протягом кількох місяців робимо багато таких речей, які створюють багато проблем корупціонерам, хабарникам і очевидно наживаємо собі багато ворогів. ... Думаю, спецслужби розберуться, хто робив запис. Я вважаю, що це злочин і загроза нацбезпеці".

16 січня опублікували частину розмови нібито прем`єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксани Маркарової та двох заступників голови Нацбанку Катерини Рожкової і Дмитра Сологуба. Голос, схожий на голос голови уряду, повідомив, що потрібно представити президенту Володимиру Зеленському реалістичний прогноз у країні на наступні три роки.

У "Слузі народу" вважають оприлюднення записів проти Олексія Гончарука провокацією групи Ігоря Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук розповів про нові призначення в уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути