Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 13:37

Головатий: Секретаріат президента ініціює арешт Ківалова

Секретаріат президента доручив Верховному Суду вивчити юридичні підстави для арешту деяких народних депутатів. Про це повідомив нардеп Сергій Головатий.

"Більш ніж із достовірних джерел мені відомо, що Секретаріат президента дав доручення Верховному Суду України вивчити юридичну ситуацію, на яких підставах можна почати арешт народних депутатів", - сказав Головатий, виступаючи в парламенті у четвер.

За його словами, "першим у списку" голова комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов.

Головатий вважає цілком імовірним, що наступним за списком буде він сам.

Депутат зазначив, що прочитав вислови президента Віктора Ющенка про те, що невиконання його указів несе за собою кримінальну відповідальність.

"З парламентської трибуни я звертаюся до президента - я готовий, щоб мені наділи ваші кайдани, пане президент. Я готовий сидіти у в"язниці за те, що я відмовився виконувати ваш злочинний, антиконституційний указ. Не чіпайте інших депутатів", - сказав він.

Головатий висловив думку, що якщо відпрацьовується такий сценарій, то заарештовувати будуть "ключових осіб", пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Головатий: Секретаріат президента ініціює арешт Ківалова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути