Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 12:52

Головатий: Мені погрожує особистий охоронець Ющенка

Народний депутат України Сергій Головатий (фракція "Наша Україна") заявляє, що йому нібито погрожують з оточення Президента України Віктора Ющенка. Про це Головатий заявив на сесії парламенту.

Зокрема, він повідомив, що сьогодні вранці до нього зателефонувала "одна особа з найближчого оточення Президента, яка працювала і працює в його особистій охороні".

За словами Головатого, у цій телефонній розмові дана особа сказала: "Ти забив нам м"яч, чекай адекватної відповіді – тобі буду мстити не тільки я, а й будуть мстити мої діти".

У відповідь голова Верховної Ради України Олександр Мороз порадив Головатому звернутися "з офіційним запитом до відповідних структур" з тим, щоб вони дали оцінку і "заходів вживали адекватних цій ситуації".

3 квітня прес-служба блоку "Наша Україна" заявила, що народного депутата Сергія Головатого та ще шістьох депутатів, які у ніч на 3 квітня брали участь в "антипрезидентському зібранні Верховної Ради і голосували за антиконституційні рішення", виключено із фракції "Наша Україна".

Учора ввечері на позачерговому засіданні Верховної Ради Головатий заявив, що Верховна Рада п"ятого скликання не припинила своїх повноважень і всі її рішення легітимні. Він зазначив, що повноваження ВР п"ятого скликання, навіть якщо будуть дострокові вибори, припиняться тільки у день складення присяги депутатами парламенту шостого скликання, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Головатий: Мені погрожує особистий охоронець Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути