Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2021 15:15

Голова ТСК щодо "вагнерівців" Безугла подала до суду на блогера Олешка

 

Приводом став допис про нібито виплати $25-50 тис. учасникам комісії, зазначає блогер.

Народна депутатка від "Слуги народу" й очільниця ТСК щодо "вагнерівців" Мар'яна Безугла, подала до суду на блогера Мирослава Олешка. Про це він повідомив у Facebook.

"Влада розпочала серію переслідувань і репресій проти блогерів і журналістів: Бутусов, Соколова, Поярков, Звіробій та інші… І ось я дізнаюся, що на мене до суду подала Мар'яна Безугла, голова ручного фарсу ТСК у справі "вагнерівців", яка прислуговує для порятунку Єрмака й Зеленського. Вони й дали добро на боротьбу зі мною. Розумію, що подала до суду на мене не Безугла, а саме Зеленський і Єрмак. Але її руками", - написав блогер.

За його словами, позов подали через допис, у якому Олешко повідомляв про нібито виплати парламентарці як голові тимчасової слідчої комісії $50 тис. щомісяця. А решті учасників ТСК - $25 тис.

"Мабуть, Мар'яна образилася. Я явно недооцінив ціну її зради. Напевно, платили соточку? Занервувала, що громадськість дізналася про ціну зради. І цього не пробачить більше. Що минуле наздожене її, коли режим Зеленського впаде. До речі, вона подає до суду лише на першу частину моєї публікації. Друга частина, де йдеться, що це ціна зради, яку сплачує Зеленський, її не бентежить", - зазначив Олешко.

Він також уточнив, що перше засідання у справі відбудеться 21 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Голова ТСК щодо "вагнерівців" Безугла подала до суду на блогера Олешка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути