Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 15:31

Геї допоможуть Хилларі Клінтон стати президентом США

Хилларі Клінтон піддала різкій критиці голову Комітету начальників штабів ПС США Пітера Пейса, який розповів в інтерв"ю газеті "Chicago Tribune" про своє відношення до гомосексуалістів в армії. Глава Генштабу назвав гомосексуалістів аморальними людьми і заявив, що в армії не місце солдатам, що відверто заявляють про свою нетрадиційну орієнтацію.

Пані Клінтон на випади генерала відреагувала украй негативно і заявила, що зовсім не вважає представників секс-меньшин аморальними і гордиться військовослужбовцями геями і лесбійками, яких знає. Таким чином, хід Хилларі Клінтон звів проблему гомосексуалізму в американській армії в ранг основних тем перевиборчих баталій.

Експерти відзначають, що виборці нетрадиційної сексуальної орієнтації можуть істотно вплинути на результат виборів, оскільки секс-меньшини на сьогоднішній день є однією з найбільш політично активних груп у США. Гомосексуалісти справно борються за свої права і приходять на вибори, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Геї допоможуть Хилларі Клінтон стати президентом США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути