понеділок, 25 лютого 2008 11:32

Герман: Партія регіонів починає "весняний наступ"

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила про те, що з приходом весни Партія регіонів почне активну політичну діяльність, так званий "весняний наступ".

"Далі мовчки спостерігати те, що відбувається в країні, ми просто не маємо морального права", відзначила один із лідерів регіоналів у інтерв"ю Ера FM.

"Ми добиватимемося ухвалення тих соціальних законів, які мають захистити людей від того, що діється в країні. Дивіться: ціни ростуть, інфляція галопуватиме, і люди просто не зможуть у цьому всьому вижити", сказала Герман.

"Ми повинні примусити нинішню владу зробити все, щоб захистити людей. Треба підняти прожитковий мінімум, треба захистити найбільш незахищені верстви населення від зростання цін, треба піднімати зарплати та пенсії, і ми будемо цього добиватися", відзначила депутат.

"Це буде суть нашого весняного наступу. Це буде дуже активна позиція, і влада зрозуміє, що все-таки без Партії регіонів керувати державою вони не зможуть", заявила депутат.

Зараз робота Верховної Ради виявилася заблокованою зусиллями опозиційних фракцій, які вимагають від спікера парламенту Арсенія Яценюка відкликати підпис під листом до керівництва НАТО з проханням про приєднання України до ПДЧ в Альянсі.

Нагадаємо, Партія регіонів ініціювала проведення сьогодні круглого столу для обговорення порядку денного найближчого засідання Верховної Ради. Раніше Блок Юлії Тимошенко виступив з аналогічною пропозицією.

У зв"язку з цим, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сьогодні, 25 лютого, проведе круглий стіл з керівниками депутатських фракцій.

Як повідомлялось, у листопаді минулого року Герман придумала новий девіз Партії регіонів: "Зима ваша, весна наша!".

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Герман: Партія регіонів починає "весняний наступ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути