Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 08:55

Герман обурилась: Коли Україна голодує, Тимошенко перераховує 20 млн Грузії

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман обурилась фактом виділення Грузії допомоги в розмірі 20 мільйонів доларів.

Відповідна заява депутата розміщена на офіційному сайті Партії регіонів.

"Більше ніж обурення викликає той факт, що цими днями, коли уряд Тимошенко заморожує зростання всіх заробітних плат та пенсій, усіх соціальних програм, у той же час приймається рішення Кабінету міністрів про виділення Грузії допомоги в розмірі 20 мільйонів доларів", - сказала Герман.

"Коли нарешті українська влада навчиться ставити інтереси нашого народу над інтересами сусідів? Чому, визначаючи пріоритети, уряд завжди ставить наших громадян останніми у списку?", - запитує "регіоналка".

"Звичайно, українці люблять грузин. Але в такій важкій ситуації, коли кожна копійка рахується, коли в бідних громадян України банки заморожують останні вклади, і люди стогнуть під тягарем високих цін, коли в Івано-Франківську закриваються школи через холоднечу в класах, невже в цій ситуації уряду країни нема куди гроші дівати у власній державі?", - дивується Герман, пише 4post.
Зараз ви читаєте новину «Герман обурилась: Коли Україна голодує, Тимошенко перераховує 20 млн Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути