вівторок, 24 квітня 2007 13:02

Генпрокуратура відмовилася порушувати справу проти Станік

Генпрокуратура відмовилася порушувати справу проти Станік
Генеральна прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи проти судді Конституційного Суду Сюзанни Станік. Про це повідомили в Генпрокуратурі.

Відповідно до повідомлення, 16 квітня Генпрокуратура ухвалила рішення відмовити в порушенні кримінальної справи, а матеріали, надані раніше Службою безпеки України, долучити до матеріалів кримінальної справи, порушеної за фактом здійснення неправомірних дій щодо діяльності КС, а також за фактом чинення тиску на суддю Станік.

Раніше СБУ передала Генпрокуратурі матеріали свого розслідування інформації про одержання родичем судді Станік майна на суму $12 млн.

Після такої заяви СБУ Генпрокуратура спростувала інформацію про одержання суддею Станік хабара і порушила кримінальну справу за фактом здійснення неправомірних дій щодо діяльності КС, а також за фактом чинення тиску на суддю КС Сюзанну Станік, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура відмовилася порушувати справу проти Станік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути