Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 15:32

Генпрокуратура повернула САП підозру нардепу Довгому

Генпрокуратура повернула САП підозру нардепу Довгому
Олесь Довгий. Фото: prm.ua

Генеральна прокуратура очікує від Спеціалізованої антикорупційної прокуратури доопрацьований текст підозри народному депутату Олесю Довгому.

Про це повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко в ефірі "112 Україна".

"Про закриття справи не йдеться... Є суттєві зауваження до підготовленої підозри народному депутату Олесю Довгому. У листі вказувалося про необхідність усунення низки неточностей і помилок у тексті підозри. Її необхідно доопрацювати", - сказав Лисенко.

Доопрацьований документ Генпрокуратура ще не отримала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгого допитували дома

11 липня Верховна Рада зняла недоторканість із народного депутата від групи "Воля народу" Олеся Довгого для проведення слідчих дій. Колишнього секретаря Київради підозрюють у дерибані землі на Жуковому острові в Києві, що завдало збитків на 82 млн грн.

Довгому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У вересні генпрокурор Юрій Луценко особисто підписав повідомлення про підозру Довгому після того, як САП оновила матеріали провадження.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура повернула САП підозру нардепу Довгому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути